Ve Francouzské restauraci se nespěchá, ale vychutnává. Dopřejte si dožínkové hodování v Luhačovicích

Autor: Redakce | Zpravodaj | 11. 9. 2017

Lázně Luhačovice 12. září 2017 (Paper Life)

Nároční milovníci dobrého jídla podávaného v noblesním prostředí si i letos přijdou v Luhačovicích na své. Francouzská restaurace ALEXANDRIA****Spa & Wellness hotelu připravila na sobotu 16. září 2017 od 11.00 do 15.00 hod. ,,Dožínkové hodování“. Neomezené hodování bude celou dobu doprovázet Strážnická cimbálová muzika Michala Miltáka.

Ředitelka hotelu Miloslava Fialová k tomu dodává :,,Všichni milovníci dobrého jídla a pití se těší jednou v roce na nevšední kulinářský zážitek dožínkového hodování pojatého jako bohatý brunch. Tradiční akci pořádáme již šestým rokem. Základem je opět regionální moravská kuchyně a místní speciality. Hosty přivítáme moravskou slivovicí a hruškovicí. K neomezenému ochutnávání jídel formou bufetových stolů nebude chybět ani pravý burčák, který skvěle doplní dožínkovou atmosféru. Hosté si budou moci pochutnat na pečených vepřových kolenech, domácí zabijačce, moravských koláčích a dalších moravských specialitách. Vše za doprovodu krojované cimbálové muziky.“

Každý návštěvník dožínkového brunche získá také poukaz na 50% slevu na vstup do wellness centra, kde je k dispozici bazén, saunový svět, Kneippův chodník a vyhřívaná lehátka.

Letos ještě Francouzská restaurace hotelu Alexandria potěší své návštěvníky v termínu 24.9. – 1.10.2017 Argentinským menu s chutí Jižní Ameriky. V nabídce je i grilovaný hovězí flank steak a skvělá argentinská vína.

Věhlasnou Francouzskou restauraci, která je vyhlášená svojí kuchyní, vede šéfkuchařka Jitka Boráňová. Její kulinářské umění odměnila předloni Asociace kuchařů a cukrářů České republiky, jedním z nejvyšších ocenění – bronzovou medailí M. D. Rettigové. Zpestřením stálého jídelního lístku Francouzské restaurace jsou každý měsíc nové aktuální nabídky pokrmů ze sezónních surovin. Kromě dožínkového brunche pořádá hotel každý rok i novoroční a velikonoční brunch.

Francouzská restaurace právem patří k tomu nejlepšímu, co na Zlínsku najdeme a skutečný labužník by zde čas od času měl zavítat. Jedna věc však zaslouží zdůraznit. Je to vystupování číšníků, kteří dávají vyniknout špičkové gastronomii a dělají z Francouzské restaurace výjimečný podnik. Zde skutečně čas strávený u stolu není ztraceným časem. Všudypřítomný luxus může být paradoxně určitým handicapem, který by mohl někoho odradit v představě vysokých cen, ale je to naprosto zbytečný dojem.

Vysoká úroveň obsluhy je daná sehraným kolektivem číšníků. Obecně jsou Lázně Luhačovice, a. s., které Alexandrii provozují, nejen největší společností poskytující lázeňské a rekreační služby v Luhačovicích, ale i jedním z nejlepších zaměstnavatelů v kraji. Žít, bydlet a pracovat v akciové společnosti Lázně Luhačovice je velmi atraktivní pro lidi, kteří mají potřebnou kvalifikaci a hledají klidné, krásné a zdravé místo pro sebe, a pro svou rodinu. V současné době nabízejí zaměstnání lékařům, masérům, fyzioterapeutům, zdravotním sestrám, ale i číšníkům, servírkám či kuchařům.

 

Více informací na www.HotelAlexandria.cz a na Facebooku.

Záběry na jeden z předchozích ročníků dožínkového brunche: